NYHETSBREV

VELKOMMEN TIL :

1: Bergen Art Book Fair 12-14 april i Bergen Kunsthall.

2: Jubileumsutstillingen “Kunstnerne på Verftet i 40 år, minst” 18. april – 12. mai

3: Åpent atelier 20. april kl 12-16, i forbindelse med Jubileumsutstillingen.

Bergen Art Book Fair 12-14 april i Bergen Kunsthall.

Adresse: Rasmus Meyers allé 5. (Like ved Festplassen)

Åpningstider: fredag 17-20, lørdag og søndag 11-17

Velkommen innom min stand. Jeg gleder meg og håper å se deg der.

Jubileumsutstillingen “ Kunstnerne på Verftet i 40 år, minst”

Utstillingen vises 18. april – 12. mai
Velkommen til utstillingsåpning torsdag 18. april kl. 17:00 – 19:00 i Visningsrommet USF.

Om Utstillingen:

“Våren 2024 er det 40 år siden grunnsteinen for dagens USF Verftet ble lagt. Da flyttet de første kunstnerne inn i den nedlagte sardinfabrikken, og en helt spesiell epoke i den norske kunsthistorien begynte å ta form.

Atelierfellesskapet som ble etablert i 1984 arbeidet på tvers av sjangre, men med felles kunstneriske og kulturpolitiske mål. Slik dannet de en stabil basis for det som i 1993 skulle bli Kulturhuset USF, med sine publikumsrettete aktiviteter; konsertsalene Sardinen og Røkeriet, Cinemateket, Scene USF, Kafé Kippers osv.

I dag er flere av de såkalte pionerene fra oppstarten fortsatt aktive i sine atelierer fra 80-tallet, og både én og to nye generasjoner kunstnere har kommet til.

Gjennom utstillinger, utsmykninger, workshops og kunstnerisk utvekslingsarbeid, fortsetter de per i dag rundt 70 kunstnerne på Verftet å markere seg, ikke bare lokalt og nasjonalt, men også internasjonalt. “ Sitat usf.no.

Åpent atelier lørdag 20 april kl 12-16

Velkommen innom mitt atelier. Jeg viser arbeider og forteller gjerne om prosjektet Blomsterdekoratøren som jeg har arbeidet med de siste årene. Prosjektet vil resultere i en kunstnerbok og en kort kunstfilm.

Les mer om prosjektet her.

Kunstnerboken er støttet av Bergen Kommune, Billedkunstnernes Vederlagsfonds Prosjektstøtte og Norsk Kulturråd, Kunstfaglige Publikajoner, Manusutvikling.